söndag 3 april 2011

Lotta



Så var söndagen også over, og Lotta har sove 3 netter her hos oss. Det går over all forventning. Vi sover på Jennifers rom, vi håper at hun kan fortsette med det. Lotta sover halve natten ved mine ben,og resten på golvet. Idag sov hun til 08.15..heia Lotta som allerede nå forstår at her i huset sover vi gjerne leeeenge :-). Var ute med henne ca 06, for da trudde jeg at hun behövde tisse, men neida, fikk löfte henne ut, og ikke noe tiss ble det. Bare å legge seg å sove igjen...

Hun har allerde begynt å bli mer kaxig...hmmm vi plokke inn henne ikveld når hun ble vel lomhört. Har hatt besök av eurasiern Nemo idag, stakkars stora hunden...han hater valper haha. Lotta var helt galen..hun sprang som en tok etter Nemo...og han forsökte hjemme seg. Herregud for en sirkus, men så morsomt. Per og Yvonne kunne direkte se at Lotta er ingen redd hund..hun er veldig töff, og kommer ganske så sikkert å bli envis.......jooooo man takker og bukker. Mest av alt så er hun såååå go og såå söt.

Det eneste som ikke helt er toppen enda er maten..lillemor eter litt dårlig enda. Idag åt hun neste opp en hel porsjon...bare noen biter igjen, men ofte er det litt for mye igjen i matskålen.

1 kommentar:

  1. Längtar tills ikväll när vi ska jobba ihop. Vill höra allt om Lotta!

    SvaraRadera