måndag 11 april 2011

Nytt liv !!



Hoppsann som dagene bare flyr. Svish så er dagen over, og man legger Lotta i sitt fina Dogmanbur for å sove. Jepp, hun sover i et bur..ble så etter panikkvelden når jeg fikk hente henne til jobben. Men jösses som hun sover bra der. Pep förste kvelden, men det var nok Torbjörns feil, for han gikk utenfor Jennifers rom og prata med meg i telefonen..klart man vil ut om ikke alle andre har lagt seg.

Har fundert på å legge papir og penn ved döra så jeg kan notere ned hver gang vi går ut..det er nemlig ganske så mange ganger. Matta under kjökkenbordet tok vi bort på lördagen, den kom hun på at var veldig nice å tisse på...drar liksom till seg tisset uten at tassene bli våte... Etter detta har vi ikke hatt noen ulykker :-). Vi har dessuten satt opp kompostgaller inn til stua, blir liksom ikke like kul om hun tisser på den.

Hunden som åt så dårlig er nå heller matvrak. Er borte og slikker som galning i tomme matskålen etter hun er ferdig. Har også blitt en något så bra stövsuger under bordet. Takk takk Lotta..duktig Lotta..Så fort jeg sier duktig, så forventer hun seg godis :-) Då kommer hun i galopp, og ingen kan sitte så fint som Lotta minsann. Jösses hun kommer bli fet som en gris den hunden :-). Neida, hun får ikke godis alle ganger, men da er det masse gos og klapp istedenfor.

Ute elsker hun å kaste rundt på mosebiter, hun har nå også kommet på hvordan hun får lös dem fra fjellet. Hun blir helt galen..skal forsöke filme henne ute senere idag. Det er så jordföjka står rundt henne.

Idag på morran har hun hjulpet meg en stund med hagearbeid..vi har raka (krattat), klippt av törre pioner, og dratt opp litt lövetann(maskroser). Dessuten har Lotta bestemt at rosene skal beskjäres..har forsökt forklare henne dette med bladene på björka må bli som museörer...men hun tror ikke på detta...hmmm kommer ikke ha en levende blomst iår.

Nå skal vi öve litt på å väre alene..Lotta er dötrött etter hagearbeidet, så nå passer det bra.


Du Ewa..håppas på fikabesök...:-)

1 kommentar:

  1. Jättekul!! Alltid roligt med lite barnslig energi i huset. :-) Jag har haft besök av syster Sara, hon åkte till en kompis idag och ska hem till norr imorgon. Det var kul, och bra att hon överlevde luffen i asien och australien...Vi hörs snart.

    SvaraRadera