fredag 22 januari 2010

Venter på mannen som skal komme hjem med dagens middag. Lat som man er så kan man jo ikke alltid lage middag hehe. Tipper at det blir Mc..ikke det beste for helsa, men det blir fornöyde unger iallefall.

Turen til Kvarnkojan var vellykket, vi var der nesten 2 timer. Det som vel var mindre bra, var at det var en skole der, så det var mye dristig kjöring i akebakken. Kunne derfor ikke slippe Leia sjöl til bakken.
Etter litt aking var det på tide med det viktigste...fika og grilling av pölser. Godt med pölser og kaffe, men forbaska kaldt på fingrene når man er nödt til å ta av vottene....men som jeg sa til Veronica.."ut på tur, aldri sur". Veronica slår alle oss andre ned i stövlene med at hun går hele veien til Kvarnkojan og hjem igjen...og det med tvillingvogn. Den som hadde samme energi som henne!! tross at hun ingen nattsövn får!!
Cia og jeg kaster våre unger inn i bilen og trykker på gassen.., men på mandag bli det andre boller, da skal treningen igang igjen. Må bare fylle opp med litt kalorier i helgen först ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar