söndag 15 november 2009

Hviken helg

Så var denne helgen over, huff så fort den gikk.Hadde en super koslig weekendtur til Stockholm. Fredagkvelden var vi begge sååååå trötte, etter en god middag på Scandic, småsprang vi tillbake til vårt hotell Clarion, la oss på sängen med snacks, og så på Idol. Jammen bra.. at det var Eddie som fikk ta sitt pikkpakk, han synger sååå falskt. Verdens trötteste mammar sovna når kl viste 23.00...sov til kl var 0845.
Etter en frisk dusj og litt sminke tok vi heisen ned til den populäre hotellfrokosten, och wooow, vi var ikke de eneste som bodde her inatt....ojoj hvilken kö det var. Etter en runde rundt i hele resturangen fant vi et lte bord. Blant gjestene kan opplyses at Lets dance Dermot satt to bord fra oss. Han åt frokost med kone og et lte barn:-)
Etter den gode frokosten kasta vi oss ut i shoppingjungelen...ååå så mange kule butikker det fins, kan gå i timesvis å bare klemme og kikke. Blandt favobutikkene fins Stockhome, Village, In och finn, Designtorget...joda, noen shoppingpåser kom med hjem til Bålsta :-)
Vel hjemme i Bålsta serverte Torbjörn Nachotallerken..mmm godt.


Idag har man värt trött..igjen. Skjönner ikke hvorfor jeg e så trött..e jo totalt energilös hele tiden. Får vel begynne med vitaminer eller noe..
I morgend e det jobb igjen, etter denne uka skal jeg väre langledig i nesten 2 uker..härlig. Har jo masse sying som må bli ferdig. :-)

Nå skal man väre koslig mot mannen:-)

Tjingeling

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig helg du haft!
    Vi ses på tisdag. Kram

    SvaraRadera
  2. Ja det var en toppen helg, nå e man laddat for 2 netter!!Hvaa, skal inte du jobba inatt???huhu

    SvaraRadera