söndag 1 november 2009

Sy sy sy!!

Endelig fikk man kjört igang symaskinen, det ble 5 mobilfodral, som skal bli julpresanger til slekten. Har under dagen også vaska litt stoff som skal omvandles til brödkorger. Veteputene har eg ikkje kunne begynne på enda...må få kjöpt linnèstoff.
Det var iallefall veldig moro å få sydd litt igjen, gleder meg til å begynt på brödkorger, og kanskje en vetepute imorgen, om man nå kommer seg en tur til Tyghus 1.

Eller idag så har det vel ikkje skjedd noen store hendelser. Mest värt inne hele dagen. Var ute på en kort löpetur....men ble helt slut allikevel.., ush for en dårlig kondis man har. Det var vel bare flaks at ingen andre var ute..pinlig om folk skulle höre når man puster og peser..(ble sår i halsen etterpå). Nå e man bare litt stolt for at man orka hehe.
Håper på at man etter noen uker med trening kan gå i trappene på jobben uten for mye flåsing...har fått kommentarer fra en veltrent kollega med navn Magnus. Men bare vent du, snart skal eg springe alle trappene opp til 5.etg tjohoo.

Blir bare dette korte ennlegg akkurat nå, Leia må i seng, og snart e det også tid for de eldste. Skole imorgen igjen etter noe gode avslappende dager uten lekser og tidlig opp ..;-)

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar