söndag 13 december 2009

Lucia :-)

Vekkerklokka kimte kl 06.58, satte på tv`n i soverummet. Tid for Luciamorgen mmmm hviken härlig måte å vekkes på. Kjempe fin Luciasending kan jeg rapportere for dere som heller sov.
Har blitt en tradisjon for meg å se Lucia på morgenen. Begynte med det under studietiden i Skövde. Da var vi flere som satt sammen og så på morgonen..himla koslig tid det der.
Torbjörn sov videre til vakre toner fra kirken i Växjö, men så nok at han holdt takten med fingrene på puta når de sang "Staffan var en stalledräng "haha.
Etter en frokost med julemusikk og Caroline som tente alle tre lys ( med 1 fyrstikk) uten å brenne seg, var det tid for STOR vask av badet. Nå skinner det av vegger, vask ,badekar og toalett. Rakk ikke lillerommet der vaskemaskin og törketrommel står, så det blir en av morgendagens program
KL13.45, var alle familiens medlemmer på plass i bilen. Vi var bedt på en fika hos venner i Sundbyberg, på veien dit sprang jeg inn en kjapp tur på Kappahl og fikk med meg årets julekjole og en tunika. Rabattkupongen går ut 15 des. så måtte jo passe på.
Hos Ullis og Jonas fikk vi suuuuuper gode boller og kokosgrottor. Kokosgrottene er litt i stil med toscakokoskakan til Ewa..Har fått oppskriften :-)
Vel hjemme ble det risengrynsgröt til middag, og nå har jeg akkurat sitte og klippt en masse stoff som skal sys til julepresanger imorgen.

Snart tid for sengen, imorgen ringer klokka 06.00. Leia skal gå Lucia imorgen, og alle skal väre der kl 07.15..gjesp..men det skal bli kjempe moro.

Tjingeling

4 kommentarer:

  1. Men vad härligt att få kliva upp 6.00! Ja den tiden är förbi för mej att se barnen gå luciatåg.
    Receptet på kakorna vill jag gärna ha, tack!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Joda, trött var man,men det var värt det :-).
    Tenkte vel at du var intr. av receptet haha
    Kram.
    Hur har du det i veckan forresten, skal du jobba nåt innan helgen eller?

    SvaraRadera
  3. Jag vill jättegärna följa med på torsdag! Men har du någon tidsplan? Jag ska nämligen hämta Emilie på Bromma flygplats 16.30. Hinner vi???

    SvaraRadera
  4. Klart vi hinner, tenkte vi kunne åka tidligt hehe, klarar du att väre i Bålsta kl 09.30??, då e vi på plats 10.20, og hinner titta, klemma och fika i lugn och ro :-)).
    E det ok at Leia följer med?, jag bunkrar upp med kakor och dricka i väskan, då e hon lugn och tyst i vagnen hehe.

    SvaraRadera