söndag 25 oktober 2009

Tidlig morgen!!

Noen som vet hvordan man kan stille den indre klokka hos barn,,,,?? Hos oss e det aldri noen som sover på mårran...har forsökt å legge Leia igjen 4 ganger idag...men nei da og at man har stillt klokka inatt gjör ikkje sakem bedre. Trött trött trött....... drikker kaffe, og lengter til dagen da man har tre barn man må vekke på helgene!!!!
Skal foresten snart ringe svigerfar og rapportere om en en unge som hoster og e snörrete, typisk...så nå blir det vel ikkje noe besök idag. Hadde tenkt å bake en a merikansk äplekake til fikat....tror nok eg skal gjöre det allikevel...behöver nok litt sött her idag
PÅ programmet idag e det

Ete frokost
Drikke kaffe
Bake kake
Stövsuge 2 etg.
Vaske bad 2 etg
Stryke skjorter
Kjöre noen omganger til Funkykidz.

Hmm vi får se hvor mye som blir gjort...skjortene e nok mest viktig, Torbjörn skal til London på onsdag...og eg skal jo jobbe mandag og tirsdag natt. Håper mannen kjöper noe veldig fint til sin veeeldig snille samboer :-)
Onsdag kveld har mor her heime bestemt seg for å trampe igang symaskinen, skal forsöke meg på å sy hvetekuddar. Har kjöpt hel vete på helsekosten, så nå e det litt fint stoff som må innhandles. Har for meg at det må väre lin..holder det mer på varmen ??

O000 kom på en annen viktig ting som må gjöres idag, boka inn en shopping helg med nabon Sussie, vi skal ha en hel helg i Stockholm med god mat, juleshopping og overnatting på hotell ...Jippiii.

Nei nå skal det kokes egg til min frokost..kjöpte ny kaviar igår...med reker i, skulle tru at den e god med egg til, godt godt, og mer kaffe...kanskje en cafelatte :-)

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar